Gravura laser

Home Gravura laser

Gravura laser

Gravura laser – acest serviciu vine in completarea celui de copertare lucrari de licenta si diploma, pentru a va ajuta in perioada organizarii evenimentelor de absolvire.

Acest tip de gravura laser este folosita pentru a grava pe materiale precum mase plastice sau acrilice, lemn, pluta, material plusat, piele, cauciuc, sticla, ABS, materiale cu acoperiri epoxidice, metale vopsite elecrostatic, aluminiu anodizat, eloxat, marmura, granit.

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dpi.

Gravura laserGravura laser – Ce se poate realiza:

Se pot grava si taia diferite elemente de artizanat, se pot personaliza foarte multe materiale si produse din piele, ceramica, lemn. Obiectele pot fi foarte diverse de la cutii pana la icoane si logo-uri, diverse imagini si multe alte produse.

Este posibila personalizarea de: trofee, cupe,medalii, diplome de merit din diferite materiale (acrilic, sticla, lemn, metal si altele).

Se pot personaliza produse pentru birotica: brelocuri, pixuri, stilouri, elemente de birotica, suporturi si diverse alte obiecte si materiale.

Se pot grava diverse elemente circulare ca paharele, canile, batele de baseball, globuri de Craciun, elemente circulare industriale.

Fotogravura: se pot realiza fotografii reale pe materiale precum Acrilic, ABS si alte materiale plastice.

Elemente din hartie: carti de vizita, invitatii de nunta, felicitari diverse ocazii, meniuri personalizate pentru nunta.

Placi gravate, inscriptionari placute:  placute gravate pentru birou, placute gravate pentru hoteluri si restaurante, placute cu nume, orare, placute pentru obiecte industriale, placute cu serii si cod de bare, placute semnalistica directionala, indicatoare.

Pentru exterior folosim materiale speciale care garanteaza rezistenta in timp la intemperii si radiatiile ultraviolete a produselor obtinute prin gravura laser.